Queenn fraaaa

helluu, som ni ser ;) Lite förändringar på bloggen ;)
Hatar vitt så...
Men nu har vi kollat på robinson ":)" Och ätit jordgubbar ;7 mööööööööms. Imorrn har vi typ... idrott *suck* inte min grej. Men nu ska jag sova, i know? helt sjukt men jag har vänt dygnet ORDENTLIGT! God natt folket-

HELLYEAH!

i'm back :) På begäran från pirayan själv ;)
Nu har skolan börjat och högstadiet is my new home.
Har väll gått bra ;) Dagarna går MKE snabbare nu.
Men aja, denna dag har vi haft EV haha jag och edit var som vanligt dem enda ur klassen som hade valt musik... så vii var totalt 7 pers där ;) Men när vi satt uppe i "kapprummet" och väntade på att lektionen skulle börja satt vi och kolla ut mot skolgården och såg en massa folk och skulle kolla om vi känt igen dem... det gjorde vi inte XD så började världens diskusion om vem det var och blablabla tillslut fick personen heta "gubben Noak"
aja men på musiken spelade vi Chris Media - What are words (låt i slutet av inlägget)
Det gick skitbra ;)
Annars i veckan har vi inte gjort så mycket... kollat på äckliga kryp från badsjön i förstoringsgrejjsemojjs... myyyysigt.
Men aja, ikväll blir det middag och färgning av mothers hår, klippning. Kanske skräckfilm sen med systrar <3



MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

laggjeklaskittelefon

...nu har knappat slutat att fungera på den ":)" Kan inte använda mellanslag, utv. m.m
Kanske dags för en ny telefon? Funderar, eller ja. Jag ska försöka samla ihop pengar till en Sony Ericsson Elm
liten bild på moi idag.

Kräftpremiär ;)

do i need to say anymore?

MAJA ERIKSSON AKA PIRAYAN!

FYLLER 13 BAST IDAG! CONGRTZ :D

Kantareller i fjälle.

Man känner sig jäkligt fräsch då man inte kunde sova inatt, somnade typ 3 och klev upp halv åtta. Åkte bil i en timma och har gått i typ 6 timmar i regn med en regnjacka som suger. Men värre kunde det ha varit ;) Nu har vi allafall plockat KANTARELLEEEEEER!
en full hink här hemma oxå kommer mamma hem snart med en till ;) i'm lovin it.
Sitter och hickar som tufftuff traktorn nu men ja... Är halvförkyld nu... var ju genomvåt i säkert 5 timmar. ;)

ÄR SÅ HIMLA NÖJD!

är så in i heessekets glad att jag for på rock out wild i helgen, så jäkla bra arrangerat! Bra band och helt otroligt ös!
Var fasen den roligaste helgen på länge! Och jag fick se Crowdburn! again ;) Har hittat fler awesoma band oxå :D
crowdburn
Vanity Insanity
Summoned Tide
Lucid Legend
Och SÅ många fler! Har MASSA videos av banden oxå, kommer när jag har fixat min mobil!
http://www.facebook.com/groups/179847788752066/ gå med!

Nöjd chey

När man sitter framför en säsong av buffy men en limpa och ett glas juice inbäddad i ett täckte känns livet jävligt bra!

ny hårfärg

haha, som emelies lilla barbie docka sminkade hon mig 2 ;)

OBS!

MIN TELEFON ÄR TRASIG! OM NI VILL NÅTT FINNS JAG PÅ MSN/FACEBOOK

Rock Out Wild!

ROW imorgon! taggar!
http://www.rockoutwild.com/

Strange as u see

haha, förförra inlägget blev lite failat för jag skrev det från våran ipad ;S Trodde det skulle funka... men tydligen inte ;)... ja... har bilden som jag tog på ipaden så... ska försöka lägga upp den igen imorrn ;d
Men iallafall, drog på forbollsträning i ösregnet idag ;) Blev kramkalas för jag har inte träffat Maja eller Wilma på heeeeeeeeeeela sommaren :( btw. Vi ska spela match på onsdag :3
Aja men imorgon typ klockan fem åker jag med Idas pappa upp till deras stuga och ska sova där i deras "lilla stuga" om jag förstod grädde rätt ;) hehe, äter middag där och sover över.
Sen klockan typ halv ett på onsdag måste jag fara igen, pappa hämtar mig (Y) För att hinna till uppsamlingen som är klockan 15 :) MEN JAG HAR INTE TRÄFFAT IDA SEN VI LÄMNADE TOMTEFAR PÅ BADSJÖN! så jag saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar henne :/
just nu: Snackar på msn och läser :DX

Jag skiter i allt

Skit i det som hänt och lev i nuet
Ida imorgon, taggar! <3
och eftersom att ida är en muppig gubbe så får jag inte lägga upp min favvobild på hon och mig :3 Såå... HEJ!

Ok, inte sååå stor skillnad... Men liiite.


Lyycksele

tjeenare, sitter i sängen nu. Det börjar bli en vana? haha. Men vi kom typ hem 10 och sen har vi spelat ngt randomt spel som jessica köpt.
Aja. Men mina fynd idag har varit; En kavaj men en massa ringar o skit på för 100(!!!!) spänn på typ Lindex. Och en grön, kappa/skjorta/jacka för 50:- Den hade typ nitar. Köpte att par röda leggins och lite örhängen m.m jaa...
Skaju till Umeå på Nolia så får se om vi går på stan då. monki in my heart.

AMAJGAADH, ny frisyr ;)

jahoow, haha. Nu sitter det en halvkorthårig johanna på denna sidan dataskärmen ;) Min kära kusin klippte av säkert...1,5 dm av mitt hår. BLEV ASSNYGGT! haha. Så nu är det inte lika risigt och lockigt är det som bara den :D I just love it.
Sitter nu i sängen så känner mig inte så taggad på att lägga ut en bild men det kommer nog en massa bilder imorgon då vi kommer hem från lycksele, ja vi ska dit imorgon för att köpa möbler och gå på en secondhandaffär.;)
Ska till Umeå 2, Blir tydligen på Torsdag eller Fredag. Jag och Pappa ska hälsa på hans syrra och min kusin b.la oxå blir det väll stan oxå. Ska köpa ett par skor åt jessica b.la
Ska oxå beställa denna från Ginatrico. Haha. stämmer in på mig på pricken.

Dinner at Jessicas house

Nu drar vi till Jessica för att äta middag och sen så ska vi väll se Harry potter. Den nöten vvart trött efter 2/3 av andra filmen igår. xD Så ikväll försöker jag, Jessica å Emelie å se igen. Vi ska då IALLAFALL se tredje filmen ;)
Har btw. fyndat säkert 10 plagg på secondhand idag... eller ok, ett på nött och nytt. Och resten i våran utklädningslåda hos pappa xD haha, i love it.